Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال "جایزه بزرگ" و "سرگذشت" اعتقاد دارد طنز باید پیام داشته باشد؛ مردم این روزها دوست ندارند نصیحت بشنوند اما در قالب طنز، می‌توان حرف‌های جدی زد ، طوری که به کسی هم برنخورد. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، روزهای قرنطینه برای هرکسی با هر تیپ و شخصیتی فرق می‌کند؛ گروهی مطالعه و کارهای عقب‌مانده را برای پُرکردن اوقات درنظر می‌گیرند، گروهی مسئولیت‌های دورکاری برعهده دارند و گروهی هم مثل عمده اهالی فرهنگ و هنر هم مطالعه و هم تماشای فیلم‌های به روز و نوستالژی را درنظر می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثل محمد شیری بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون که به تعبیر خودش این روزها در قرنطینه، به تماشای نوستالژی‌هایی همچون "پدرسالار" می‌نشیند که از شبکه آی‌فیلم پخش می‌شود.

محمد شیری از جمله بازیگران پرسابقه و پرکار عرصه تئاتر است. این بازیگر در عین حال در تلویزیون نیز حضوری پررنگ و خاطره انگیز داشته است؛ از برنامه «سیمای اقتصاد» در دهه 60 گرفته تا سریال‌هایی همچون دردسر والدین، روزهای به یاد ماندنی، چارخونه، ساختمان پزشکان، جاده چالوس و ... . شیری در چند سریال کمدی از جمله «شب های برره» و «جایزه بزرگ» با مهران مدیری نیز همکاری داشته است. او در سریال جایزه بزرگ نقش رئیس یک کلانتری را بازی می کند که مهربان است و با وجود کلافگی از دست خانواده‌های جمالی و باقی، سعی دارد با میانجی گری و وساطت، مشکلات را حل کند.

شیری می‌گوید که ابتدا قرار بوده حضوری مختصر در سریال داشته باشد اما در ادامه نقشش پررنگ شده است. او از سریال جایزه بزرگ به عنوان یک کمدی موقعیت یاد می کند که برای پخش در ایام نوروز خیلی مناسب است. شیری در عین حال، معتقد است که یک بازیگر نباید به هیچ عنوان خود را تکرار کند.

او این روزها کمتر از گذشته کار می‌کند؛ چرا که اعتقاد دارد یا پولش را نمی‌دهند یا قصه را عوض می‌کنند و از برخورد برخی از تهیه‌کنندگان دلخور است.  یکی از نکاتی که برخی بازیگران پیشکسوت به آن اعتقاد دارند نوع نگاه نویسندگان است که کمتر آن‌ها را می‌بینند و به کاراکترهای آنها در قصه‌ کمتر توجه می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شده بازیگرانی چون محمد شیری کمتر کار کنند و از بی‌تعهدی برخی تهیه‌کنندگان ناکارآمد و بی‌اعتنا به ساحت هنر گله‌مند باشند.

او در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم،  گفت: بسیاری از من می‌پرسند چرا در تلویزیون و حتی بعضاً سینما، کم‌کار شده‌ام و من در پاسخ  می‌گویم اولاً هرکاری را قبول نمی‌کنم و نمی‌توانم با آدم‌هایی کار کنم که هیچ تعهدی نسبت به هنرمند ندارند یا پول ما را نمی‌دهند و بی‌تعهدانه رفتار می‌کنند یا قصه و سناریو را به‌یک‌باره تغییر می‌دهند. این بی‌اخلاقی‌ها مرا اذیت می‌کند و نمی‌توانم با این نوع رفتارها کنار بیایم.

شیری خاطرنشان کرد: این آدم‌ها همان‌هایی‌اند که به هنر ایران رسوخ کرده‌اند و به‌واقع هیچ‌چیزی از هنر و هنرمندی نمی‌دانند. سینما و تلویزیون ما به یک نظارت جدی نیاز دارد تا اشخاص صرف تجارت و سرمایه‌گذاری با آثار نمایشی و هنری ما برخورد نکنند. ما باید از این بی‌اخلاقی‌ها فاصله بگیریم تا کارهای بهتر و تأثیرگذارتری را از سینما و تلویزیون شاهد باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال که شما در سریال‌های طنزی همچون "شب‌های برره" و "جایزه بزرگ" بازی کرده‌اید،  چقدر به ایفای نقش‌های طنز علاقه دارید، تصریح کرد:  من بیشتر بازیگر تئاترم؛  در کارهای تئاتر که اکثر نقش‌هایم جدی بوده است. در دهه 60 برنامه‌ای بود به نام «سیمای اقتصاد» که به مدت 10 سال روی آنتن بود. من هم بازیگر این برنامه بودم و برای این که مباحث جدی آن، مخاطب را خسته نکند، تیپ می‌گرفتم و سعی می کردم نقشم رگه‌هایی از طنز داشته باشد. البته طنز باید پیام داشته باشد. مردم این روزها دوست ندارند نصیحت بشنوند اما در قالب طنز، می‌شود حرف‌های جدی زد و به کسی هم برنخورد.

شیری در خصوص عدم حضور در سریال "در حاشیه" و ادامه همکاری با مهران مدیری، گفت: پس از جایزه بزرگ، ما رفتیم سر سریال «دردسر والدین» که آقای مدیری و خانم فاطمه گودرزی بازیگران اصلی اش بودند. مدیری گفت امسال تئاتر قبول نکن، چرا که یک سریال جدید دارم. متاسفانه قسمت نشد که در آن سریال همکاری داشته باشیم. اما شنیده ام در سریال شب های برره، قبل از من 7 نفر برای نقش خان تست داده بودند و با وجود رضایت سایر عوامل، خود مدیری نپسندیده بود و اصرار داشت که نقش را من بازی کنم. در شب های برره سعی کردم یک بازی جدیدی را از خودم ارائه دهم، حتی برای کاراکتر خان یک رقص جدید طراحی کردم. برای خودم هم عجیب است که چرا همکاری ما بعد از شب های برره ادامه پیدا نکرد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا مجموعه‌های طنز مثل گذشته ساخته نمی‌شوند، افزود: خیلی چیزها بستگی به روحیه مخاطب دارد. آن زمان، فضا بازتر بود و نویسندگان راحت‌تر می‌توانستند بنویسند. در ضمن، اصولا آن زمان نگاه ویژه ای به آثار طنز وجود داشت. خبرگان این عرصه هم خانه‌نشین شده‌اند.

بازیگر سریال "سرگذشت" و "دوقلوها" به تماشای سریال‌های نوستالژی و روزهای قرنطینه اشاره کرد و افزود: اگر فرصت داشته باشم حتماً سریال‌ها و فیلم‌های نوستالژی را می‌بینم؛ آثاری که مرا به آن روزهایی که می‌برد که به فیلمنامه و شخصیت پردازی خیلی توجه می‌کردند؛ مردم هم هنوز سریال های قدیمی را دوست دارند. در کنار اوقاتی که بیشتر مطالعه می‌کنم حتماً از تماشای مجموعه‌های قدیمی استقبال می‌کنم مخصوصا که سریال "پدرسالار" را هم پخش می‌کند.

وی تأکید کرد: فعلا قرنطینه‌ام. کار سینمایی داشتم که قرار بود در نوروز اکران شود که به خاطر کرونا منتفی شد. اخیرا هم سریال«دوقلوها» را هم روی آنتن داشتم.

این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به کارهای جدید خود گفت: فیلم سینمایی «جد خوب من» به‌کارگردانی و تهیه‌کنندگی اصغر نصیری آماده نمایش است و سریال «دنیای گمشده» به‌کارگردانی امین امانی و تهیه‌کنندگی شاهرخ نوبخت به آنتن شبکه دو سیما می‌رسد.

تلویزیون 2 سریال رمضانی‌اش را قطعی کرد/ "زیرخاکی" و "پدر پسری" + عکسواکنش رئیس شبکه آموزش به گلایه معلمان/ ادامه کار مدرسه تلویزیونی ایران بعد از "کرونا"پرمخاطب‌ترین سال تلویزیون به روایت معاون سیما/ سریال‌های جذاب رمضانی و ادامه پخش فیلم‌های سینمایی

سریال جدید محمد شیری «دنیای گمشده» نام دارد که از شبکه دو سیما روی آنتن خواهد رفت. «دنیای گمشده» داستان زندگی روحانی جوانی است که در یک روستای دورافتاده به‌همراه مادرش زندگی می‌کند. او یک زندگی ساده روستایی دارد که ناگهان باخبر می‌شود در تهران صاحب یک کارخانه و همچنین دارای دو خواهر و دو برادر ناتنی است که به‌لحاظ رفتار اجتماعی و خلق‌وخو با او تفاوت‌های بسیاری دارند.

در این مجموعه بازیگرانی چون داریوش کاردان، ثریا قاسمی، نصرالله رادش، امیرحسین صدیق، بهنوش بختیاری، آرام جعفری، افشین سنگ‌چاپ، رامین راستاد، بهراد خرازی، زهرا سعیدی، آرش نوذری، بهرام ابراهیمی، وحید شیخ‌زاده، محمد شیری، عباس محبوب، فرج‌الله گل‌سفیدی، سارا احمدیان، رضا خیاطی، کیاوش زارع‌طلب، سیاوش قاسمی، امید علیمردانی، سمیه مهدی‌پور، عباس بابایی و علی قلیچ‌خانی به نقش‌آفرینی مشغولند. این سریال که قرار بود از هفدهم فروردین روی کنداکتور و جدول پخش قرار بگیرد.

انتهای پیام/
 

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط مهران مدیری شبکه یک شبکه دو سینمای ایران تئاتر بازیگران سینما و تلویزیون ایران ویروس کرونا آی فیلم شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهران مدیری شبکه یک شبکه دو سینمای ایران تئاتر بازیگران سینما و تلویزیون ایران ویروس کرونا آی فیلم شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون مهران مدیری شبکه یک شبکه دو سینمای ایران تئاتر بازیگران سینما و تلویزیون ایران ویروس کرونا آی فیلم شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون سینما و تلویزیون شب های برره جایزه بزرگ محمد شیری سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند

شیدا یوسفی که تجربه بازی در سینما، تلویزیون، تئاتر و شبکه خانگی را در کارنامه‌اش دارد، پیش از شروع فعالیت حرفه‌ای خود در سینما و تئاتر در حوزه منشی صحنه مشغول بوده و نخستین تجربه حرفه‌ای خود و بستر معرفی‌اش به جامعه را سریال «ممنوعه» می‌داند.

این هنرمند پس از حضور در تلویزیون، وارد پلتفرم‌های شبکه خانگی شده و تا امروز در رئالیتی‌شوها و سریال‌های مختلفی نقش‌آفرینی کرده و بازیگری را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کند. حضور او در فصل دوم گیم‌شوی «زودیاک» بهانه‌ای شد تا با او به گفت‌وگو بپردازیم.

چه شد در گیم‌شوها حضور پیدا کردید؟ 

این روزها بازی مورد علاقه‌ام مافیاست. نخستین باری که بازی در «شب‌های مافیا» را تجربه کردم، شرکت‌کنندگان برنامه فقط خانم‌ها بودند که با یک ماه تمرین، بازی را یاد گرفتم. از آن زمان هم در همه مسابقات مافیا حاضر بودم. از سری اول «زودیاک» به بعد هم، هفته‌ای دو بار جدا از تمرینات با بچه‌ها جمع می‌شویم و بازی می‌کنیم و این بازی برایم بسیار جذاب شده در حدی که گاهی در دورهمی‌های خانوادگی حوصله‌ام سر می‌رود و دوست دارم با دوستانم مافیا بازی کنم.



با کدام فیلم یا سریال به مردم معرفی شدید؟

به نظر خودم سریال «ممنوعه» سبب معرفی من به مردم شد که نخستین کارم در شبکه خانگی بود. در این سریال جزو نقش‌های اصلی بودم که سبب شد بیشتر دیده شوم. البته طبق تجربیات من تا امروز، مخاطبان صداوسیما و نمایش خانگی دو دسته کاملاً مجزا از هم هستند. به عنوان مثال در شهرستان‌ها جوانان من را به واسطه حضورم در «شب‌های مافیا» یا «مافیا زودیاک» و حتی «ممنوعه» که تماماً تولید شبکه نمایش خانگی هستند می‌شناسند اما افراد مسن‌تر به واسطه نقشم در سریال‌های صداوسیما با من آشنا هستند.

شما در صداوسیما هم سابقه حضور در سریال‌های پرمخاطبی مثل «نون‌خ»، «بچه مهندس» و آثار دیگر را دارید، به عنوان یک بازیگر، حضور در صداوسیما برای شما دلنشین‌تر است یا در نمایش خانگی؟

هر کدام از این مدیوم‌ها مزایای خوش را دارد، اما مسائلی هست که شاید در هیچ کجای دنیا از لحاظ مناسبات دغدغه بازیگران نباشد مثلاً طراحی لباس یا گریم در صداوسیما بسیار سختگیرانه است اما در شبکه نمایش خانگی بازیگران فضای آزادتری دارند. بازی در محصولات پلتفرم‌های نمایش خانگی جذابیت خودش را دارد. مخاطب ایرانی این روزها درگیر برنامه‌ها و سریال‌های خانگی شده و مورد پسندش است حتی به نظرم در جامعه امروز مردم به حدی دغدغه فکری دارند که سریال‌های طولانی را پس می‌زنند و به دنبال مینی‌سریال‌ها می‌روند و آن‌ها را راحت‌تر می‌پذیرند.

تکرار ساخت رئالیتی‌شو در مورد بازی مافیا مخاطب را خسته نمی‌کند؟

شخصاً «زودیاک» را از تمام بازی‌های مافیا بیشتر دوست دارم و فکر می‌کنم کسی که بازی مافیا را دوست داشته باشد درگیر این سناریو و این برنامه می‌شود. یکی از جذابیت‌های این بازی این است که حتی اگر بازیکن حرفه‌ای هم باشید، ممکن است در روند بازی دچار اشتباه‌های جبران‌ناپذیری بشوید که این دقیقاً مثل زندگی ماست که سراسر تجربه است و قطعاً از اشتباهاتمان درس بیشتری می‌گیریم. ضمن اینکه مافیا بازی خسته‌کننده‌ای نیست زیرا حتی در جمع‌های خصوصی هم هیچ وقت دست‌ها تکراری نمی‌شود و همیشه بازی‌ها و اتفاق‌های جدید رخ می‌دهد.

از طرفی هم فکر می‌کنم بازی خانم‌ها و آقایان با یکدیگر روند برنامه را بهتر کرده چون معمولاً در بازی، خانم‌ها کمتر به هم اعتماد می‌کنند یا با هم تعارف و رودربایستی دارند اما زمانی‌ که در بازی خانم‌ها و آقایان کنار هم حضور دارند، بازی حرفه‌ای‌تر می‌شود. همچنین حضور شخصیت‌های معروف ورزشی یا اهالی موسیقی در برنامه، مخاطبان برنامه را بیشتر کرد. «زودیاک» بستری برای مخاطب ایجاد کرد تا رفتار و احساس افراد مورد نظر را ببیند و آن را حس کند.


در گذشته بسیاری از هنرمندان با این تفکر که حضور در رئالیتی‌شو می‌تواند آینده شغلی آن‌ها را تهدید کند در این برنامه‌ها شرکت نمی‌کردند، امروز این تصور چقدر تغییر کرده است؟

برای پاسخ به این پرسش از خودم مثال می‌زنم، من در حوزه بازیگری تحصیلات آکادمیک دارم و قطعاً شغل خودم را بازیگری می‌دانم اما دوست دارم در برنامه‌های اینچنینی نیز حضور داشته باشم. برنامه‌های رئالیتی‌شو جذابیت‌های خاص خود را دارند که علاوه بر سرگرمی و جذابیت، از لحاظ اقتصادی نیز برای شرکت‌کنندگان قابل توجیه است که با توجه به وضعیت خود مجاب به حضور در این برنامه‌ها بشوند. گذشته از این مسائل، همان طور که خانم «شبنم مقدمی» در رئالیتی‌شو «صداتو» به عنوان داور حضور دارد یا «محسن کیایی» به عنوان مجری به این برنامه می‌آید، به همین صورت تمام بازیگران کم‌کم به سمت این برنامه‌ها خواهند آمد زیرا رئالیتی‌شوها معمولاً مورد پسند مردم واقع می‌شوند و مگر غیر از این است که ما بازیگران یکی از اهداف اصلیمان سرگرم کردن مردم و ساخت اوقاتی خوش است؟ مثلاً مردم در برنامه «صداتو» به صدای یک شخص عادی که در نانوایی کار می‌کند اما صدای خوبی دارد و آواز می‌خواند گوش می‌کنند و لذت می‌برند، بنابراین کسی که دوست دارد قصه بشنود تماشای برنامه‌های رئالیتی‌شو را انتخاب می‌کند.

دیگر خبرها

  • (عکس) ازدواج سپند امیرسلیمانی با بازیگر مشهور تلویزیون
  • روز شلوغ اخبار فرهنگی؛ از نمایشگاه کتاب تا کیانوش عیاری و حامد بهداد
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • رخنه به قلب دشمن
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند